Eskil Belediyesi yeni dönem ilk toplantısı yapıldı! İşte encümen olan 2 isim

Eskil Belediyesi yeni dönem ilk toplantısı yapıldı! İşte encümen olan 2 isim

2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Eskil belediye başkanlığını kazanan Mustafa Zavlak'ın başkanlığı devralmasının ardından ilk meclis toplantısı gerçekleşti.

Haber: Hilmi Yol

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, ilk Belediye Meclisi toplantısının yapıldığını duyurdu. Zavlak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Bismillah diyerek hizmet yolunda ilk belediye meclis toplantımızı yaptık. Aldığımız kararlar Eskilimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.” dedi.
Başkan Zavlak, toplantının açılışında Bismillah diyerek hizmet yolunda ilk adımı attı. Meclis üyeleriyle bir araya gelen Zavlak, Eskil'in geleceği için yapılan çalışmaları ve alınacak kararları değerlendirdi.
Toplantıda, ilçenin altyapı sorunlarından sosyal hizmetlere kadar bir çok konu ele alındı. 8 Ak Parti ve 3 MHP'li meclis üyesinin yer aldığı meclis toplantısında Eskil belediye encümenleri de netleşti. Yapılan seçimde Yusuf Koyuncu ve Nail İriş Eskil belediye encümeni olarak seçildi.
Eskil Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında alınan kararlar, ilçenin kalkınması ve gelişimi için önemli bir başlangıç noktası oluşturdu. Halkın beklenti ve taleplerini dikkate alarak hareket Başkan Zavlak ve meclis üyeleri, ilçenin gelişimi ve halkın mutluluğu için kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum