3'ü Eskilli olmak üzere Eskil'e doktor ataması yapıldı! Eskilli vatandaşı doktor isyanı

3'ü Eskilli olmak üzere Eskil'e doktor ataması yapıldı! Eskilli vatandaşı doktor isyanı
Eskil'e 8 doktor ataması gerçekleştirildi. Eskilli doktorlar; Nevzat Filikci, Sılanur Uğur ve Reyyan Başpınar Eskilli vatandaşlara hizmet verecek. Atamaları Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak sosyal medya hesabından duyurdu.

Öte yandan, Eşmekaya Kasabası'ndan Eşref Eşmekaya, Eskil Devlet Hastanesi'nde perşembe günleri yaşanan yoğunluğa tepki gösterdi.

Zavlak, yeni atanan doktorları duyurdu!

Mustafa Zavlak, "Eskil Devlet Hastane’mize 7, Toplum Sağlığı Merkezimize 1 olmak üzere ilçemize atanan ve görevine başlayan doktorlarımıza hoş geldiniz diyorum ve görevlerinde başarılar diliyorum.

Hastanemize gelen doktorlarımızdan Nevzat Filikci, Sılanur Uğur ve Reyyan Başpınar hocalarımızın Eskilli gençlerimizden olması da bizleri ayrıca sevindiren bir diğer husus olmuştur.

Allah’ın izniyle Eskilimizi eğitimde, sağlıkta, tarımda, hayvancılıkta, sanayi de ve turizmde hep ileriye götürmeye devam edeceğiz."

20 Bin nüfuslu ilçeye neden ortopedi uzmanı atanmıyor!

Eşref Eşmekaya da, "20 bin nüfusu Olan Eskil İlçe devlet hastanesine ortopedi doktoru atanamıyorsa sadece perşembe günleri Aksaray'dan doktor gelip muayene ediyor bu da halkın yoğun bir kalabalıkla karşı karşıya kalmasına neden oluyor ve bir hasta saatlerce beklemek zorunda kalıyor. Buradan Eskil ilçesi siyasetçilerine sesleniyorum. Bu konulara acil bir çözüm bulun." dedi.

11.jpg

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum