Adem Canlı'dan teşekkür ve destek!

Adem Canlı'dan teşekkür ve destek!
AK Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Adem Canlı yaptığı açıklamayla aday adaylığı sürecinde kendisine destek olan teşkilat üyeleri başta olmak üzere herkese teşekkür ederken, AK Parti'den aday olan 4 isme sonuna kadar destek vereceğini belirtti.

Adem Canlı Eskil'in Başaran Köyü'nden genç ve başarılı iş adamı.

Son anda yarışa dahil olmasına rağmen, yoğun ve başarılı bir aday adaylığı süreci geçirdiğini ifade eden Canlı, "Öncelikle partimizden Aksaray'da aday olan 4 isim; İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ve Muhammed Aktaş'a, memleketimize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Aday adaylığı bir süreçti. Bizim için bu süreç oldukça verimli geçti. Biz gereğini yaptık ötesi nasip, gördük ki nasibimiz değilmiş. Öncelikle bu kutlu davada ve ilimiz siyasetinde elini taşın altına koyanlardan olma cesaretini gösteren tüm aday adaylarımızı tebrik ediyorum. 
Tekrardan aday gösterilen vekillerimize ve ayrıca İl ve ilçe teşkilatlarımıza Eskilimize, Aksarayımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Burada bizim için önemli olan hiç şüphesiz davamızın arkasında durmak her zaman 4 adayımızın ve Reis-i Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Bir aday adayı olarak asla milletvekilliği seçiminde AK Partiye oy vermeyeceğiz şeklinde söylemi doğru bulmuyorum. Sonuna dek partimizin yanındayız.
" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.