Altan'dan bir övgü, bir yergi "Taşımayla Tatlı Su Çeşmesi Akmaz!"

Altan'dan bir övgü, bir yergi "Taşımayla Tatlı Su Çeşmesi Akmaz!"
Eskil Belediyesi tarafından ilk tatlı su deposu ilçe merkezine kuruldu.

Merkez Mahallesi'ne önümüzdeki günlerde iki tatlı su deposu daha kurulacağı ifade edilirken, 12 yaylaya da aynı şekilde tatlı su çeşmesi daha oluşturulacağı ifade edildi.

31 Mart seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden Eskil Belediye Başkan Adayı olan Süleyman Altan Necati Belgemen'in Eskil Belediye Başkanlığı'na hizmet noktasında hızlı bir giriş yaptığını ifade ederken, Helvadere'den tankerle getirilen suyla mutad olarak doldurulacak olan su deposunun bir çok sıkıntıyı beraberinde getireceğini öne sürdü. 

İşte Altan'ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama:

"Şimdi bu yazıma herkes kızacak, farklı yorumlar yapacak. Kimse ne demek istediğimi anlamaya çalışmayacak. Sen kimsin diyecek. Çapın ne, gücün ne, etkin ne? diyecek. Kaç oy aldın da konuşuyorsun diyecek vs vs. Lakin dedim ki hizmet için kazanmak önemli değil. Seçim bitince hizmet duygusu bitmez. İyi kötü tüm hizmetlerin takipçisi olacağım; iyiye teşekkür kötüye eleştiri yapmaya devam edeceğim dedim. Bir daha aday olurum, olmam nasip, kaç oy aldım, kaç oy alırım konusu değil mesele. Kaliteli eleştiri her zaman iyidir. Hatalarımızı görmemizi sağlar ve aslında dostça bir tutumdur bana göre eleştiri ve öneri.
Sayın Necati Belgemen'in Eskil'e hizmet konusunda beklediğimden hızlı giriş yaptığı ve istekli olduğu noktasının özellikle altını çizmek isterim ve Allah razı olsun kendisinden. İnşallah bu istek ve enerji ile hakkaniyetle devam etmesi için samimi bir şekilde dua ederim. Kendisine ve bu yolda başarılı olmasını dilerim. Bu tatlı su konusundaki düşüncesinin de iyi niyetli olduğunun farkındayım. ESKİL'in bir ihtiyacı olduğunun da farkındayım. Fakat taşımalı tatlı su çeşmesi konusunun doğru olmadığını söylemek de zorunda hissediyorum kendimi haddimi aşarak belki de... Neden mi?
1-Sağlıklı değil çeşitli hastalıklara sebep olur temiz taşınmaz depo temizliği ilaçlaması düzenli yapılamaz. 
2-Maliyeti yüksek, çünkü arazi çok geniş. 
3-Devamlılığı olmaz tüketim çok fazla olacak. 
4- Ciddi personel zaman ve araç ister. 
5-Çeşmelerin korunması noktasında yetersiz kalınır.
6-Halk bilinçli kullanmaz israf olur ve ihtiyaca cevap vermez, bu yüzden halk arasında sıkıntı çıkmasına sebep olur farklı sosyal sorunları beraberinde getirir." haberfark.net

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum