Başkan Zavlak'tan esnaf ziyareti

Başkan Zavlak'tan esnaf ziyareti
Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, hafta sonu Mehmet Altınsoy Caddesi üzerinde işyerleri bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafların ikramlarını da geri çevirmeyen Zavlak, "Eskil'i hep birlikte el ele yöneteceğiz." dedi.

Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta farklı kesimlerinden vatandaşlarla bir araya gelen Zavlak, çocuklar ve gençler başta olmak üzere vatandaşlarla yakından ilgilenerek talep ve önerilerini dinliyor.

Geçtiğimiz pazar günü İbrahimoğulları Oto Galeri Uğur Kırkıl ve Yeni Moda Giyim Yılmaz Keskin'le birlikte vatandaşlarla sohbet eden Zavlak'ın bu ziyaretleri esnaflar arasında takdir topluyor.

Yılmaz Keskin, "“Belediye Başkanımızı dükkanlarımızda görmek bizler için önemli. Onunla konuşmak, talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Başkanımızın halkla iç içe bir görüntü vermesi bizleri mutlu ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdüreceklerini kaydeden Zavlak, “Bizleri muhabbetle karşılayan ve iş yerlerinde misafir eden esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim kazançlarını bol eylesin” diye konuştu. haberfark.net

2acd4174-494b-4062-8a85-b578be84c221.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum