Sultanhanı'nda bacağı kırılan at Ankara'da tedavi ettirilecek

Sultanhanı'nda başka bir atla boğuşan atın sağ arka bacağı bilekten kırıldı. At gerekli parayı bulunması halinde Ankara'da ameliyat yapılacak.

Hilmi YOL
ŞEFKATDER Başkanı Hayrettin Bulan, Sultanhanı'nda bir çiftçiye ait ata ŞEFKATDER olarak sahip çıktıklarını kaydetti.

Atı Ankara'da tedavi ettirmek için yoğun bir mücadele ettiklerini ifade eden Bulan, "Ne yazık ki bacağı kırılan atlar vurularak öldürülüyor. Biz de söz konusu atı bir can olarak yaşasın diye yoğun bir çaba içindeyiz. Söz konusu atın tedavisi için kampanya başlattık ne yazık ki şimdiye dek sadece 750 TL bağış toplayabildik ama biz her şeye rağmen gayretimiz sürüyor. Ankara Hayvan Hastanesi'nden randevu olduk. O güne dek yanında seyyar Röntgen cihazı olan bir veteriner hekim Konya'dan Sultanhanı'na gidip muayene edip gerekeni yapacak. Böylelikle en azından ameliyata kadar enfeksiyon kapmaması ve canı fazla yanmasın diye elinden geleni yapacak. Ankara Üniversitesi Hayvan Hastanesi bize haber verdiğinde götürüp ameliyat ettireceğiz." dedi.

Bulan, atın tedavisi için destek olmak isteyen vatandaşlar 0535 733 77 13 nolu telefondan iletişime geçebilirler diye konuştu. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum