Eskil Ülkü Ocaklarından ücretsiz İstiklal Marşı hediyesi

Eskil Ülkü Ocaklarından ücretsiz İstiklal Marşı hediyesi
Eskil Ülkü Ocakları 25. Dönem milletvekilliği yemin töreninde İstiklal marşını okumayan HDP Milletvekilleri ve katıldığı bir televizyon programında İstiklal marşı ırkçı bir dayatmadır diyen HDP genel başkanına tepki gösterdi.

 Ocak başkanınlığından konu ile alakalı bir basın bildirisi yayınladı.

İstiklal marşı içerinde sıradan cümleler ile oluşan sıradan bir şiir değildir. İstiklal marşı Türk milletinin bağımsızlık bildirisidir,Bu bağlamda İstiklal marşına yapılacak her türlü kirli saldırı Türk milletinin bağımsızlığına,birliğine ve kardeşliğine yapıldığını unutmamak gerek.  Dolayısıyla bugün milli irade sözlerini ağzından düşürmeyen bazı hainler milli irade sözlerinin arkasına sığınarak milli olan her değere pervasızca saldırmaktadır.

İSTİKLAL MARŞINA KİNİ OLAN VATAN HAİNİDİR

Hepimiz ibretle izledik ki gazi meclis 25. Dönem yemin töreninde yine hafızalarda yer edinecek bir hainlik ile karşı karşıya kalmıştır. Geçmişten bugüne çözüm,barış,kardeşlik başlıkları altında şımartılıp büyütülen,kendini milletin vekili olarak gören zevatlar Milli marşımız okunurken dudaklarını bile kıpırdatmayarak besledikleri hainliklerin ne boyuta geldiğini gözler önüne sermişlerdir. Buradan çıkan sonuç ise İstiklal marşına kin güdenler vatan hainlerinin ta kendisidir.

İSTİKLAL MARŞINA ‘’IRKÇI BİR DAYATMA’’ DİYEN SÖZDE MEDENİLER BUGÜNÜN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVARIDIR!

Hiç şüphesiz İstiklal marşı, Anadolu’dan yükselip şaha kalkan Kuva-yı Milliye ruhudur.  İstiklal marşı Osmanlı devletinin bölünmeye başlamasından itibaren her bir bölümüne göz diken emperyalist canavarlara Akif’inde dediği gibi tek dişi kalmış canavarlara atılan şamardır. Bilinmelidir ki: bugün canlı yayına çıkıp milli irade ile o koltuğa geldiğini zanneden ve İstiklal marşına ‘’IRKÇI BİR DAYATMA’’ diyen zevat günümüzün emperyalistlerine uşaklık eden tek dişi kalmış canavarıdır.

Bu duygu ve düşünceler ile milletimize milli marşımızı evlerine ve iş yerlerine asabilmeleri için hediye etme kararı aldık. İstiklal marşımızı Ücretsiz olarak Eskil Ülkü Ocaklarından temin edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.