Eskilli genç kadın hayatının baharında yaşamını yitirdi

Eskilli genç kadın hayatının baharında yaşamını yitirdi
Eskilli genç kadından üzücü haber! Hayatının baharında aramızdan ayrıldı.

Eskil'in Başarran Köyü'nden merhume Vesile ile Şaban Kalkan çiftinin kızları Konya'da ikamet eden Mustafa Gökdağ'ın eşi Rukiye Gökdağ (35) gectiğimiz Mart ayında evinde rahatsızlanarak boğazının şişmesi sonucunda Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk muayenenin ardından tetkikler neticesinde kan kanseri olduğu anlaşılan Gökdağ ve yakınları aldıkları haber karşısında adeta yıkıldı.

3 ve 13 yaşında iki çocuk annesi ve 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Rukiye Gökdağ daha sonra, kan kanseri (lösemi AML) teşhisi konması neticesinde ertesi sabah Ankara Üniversitesi Cebeci Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hamileliğin ve yapılacak işlemlerin kendisine ve çocuğa vereceği zarardan dolayı erken doğuma alınan ve evladını kaybeden Gökdağ'a daha sonra ilik nakli yapıldı. İliğin tutmasına rağmen, hücrelerin bozuk çıkması neticesinde Genç Kadının yeniden bir türlú sağlığına kavuşamadı.

Gökdağ, geçtiğimiz Pazartesi günü rahatsızlanması neticesinde Ankara İbni Sina Hastanesi'ne yatırılmıştı. Genç kadın önceki gün saat 16.00'da aynı hastanede yaşama gözlerini kaparken, geride gözüyaşlı 2 evlatla bir eş bıraktı.

Merhumenin cenazesi bugün Konya'da öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'na defnedilecek.

Ruhu için El-fatiha

ilgili haber için tıklayınız

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum