Kazazede emmioğullarından haber var!

Kazazede emmioğullarından haber var!
Geçtiğimiz hafta Eskil'in Çetehasan Yaylası'ndan Ferhat Küçüker idaresindeki 42 EK 705 plakalı toyota marka otomobille Kaputaş Yaylası'ndan Halil İbrahim Çeçen (31) idaresindeki 68 ACV 938 skoda octovai markalı otomobil kafa kafaya çarpışmıştı.

Kazada, oldukça sevilen bir isim olan Ferhat Küçüker'in vefatı büyük üzüntü yarattı.

Kaza sonrası olay yerine 112 ekipleri sevk edilirken. Ferhat Küçüker (45) ne yazık ki olay yerinde yaşamını yitirdi. Taner Çeçen (38) ve Halil İbrahim Çeçen ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Vücutlarını çeşitli yerlerinde eziklikler bulunan Halil İbrahim ve Taner Çeçen hastanede 5 saat müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edilmişlerdi. Halil İbrahim ve Taner Çeçen'in araçlarında hava yastıklarının kaza anında açılması belki de kazada can kaybının ve acının artmasının önüne geçen en önemli sebepti.
Savcılıkca serbest bırakılan Halil İbrahim Çeçen'in olayın üstünden geçen süreye rağmen ilk anki şoku aynı şekilde yaşadığı öğrenildi.
Çeçen'in yakın çevresine, "Çok değerli ve kıymetli bir büyüğümüz olan Ferhat abinin de kazayı aynı şekilde küçük sıyrıklarla atlatmasını ne kadar çok isterdim, çok üzgünüm ve üzgünlüğümü ifade edecek kelime bulamıyorum. Bir türlü olayın etkisinden kurtulamıyorum." gibi ifadeleri sık sık söylediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.