Konya Şeker'de sürpriz erken kurul kararı

Konya Şeker'de sürpriz erken kurul kararı
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi erken genel kurula gidiyor. Genel kurul ilanında, seçimli genel kurulun 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü yapılacağı açıklandı. Başkan Ramazan Erkoyuncu ise Çumra’da seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi alınan sürpriz bir kararla erken genel kurula gidiyor. Bu yıl yapılacak olan Mali Olağan Genel Kurul, yönetim kurulu kararı ile seçimli genel kurula dönüştürüldü. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Ramazan Erkoyuncu ise önümüzdeki günlerde Çumra’da seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek.

1021800-gorsel-2.jpg

TÜRK EKONOMİSİNİN LOKOMOTİF KURULUŞU

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi bünyesinde Konya Şeker, Çumra Şeker, Panagro, Soma Termik Santral, Kangal Termik Santral, Panplast, Seydibey, Altınekin gibi iştirakleri ile Torku gibi devasa bir marka bulunduruyor. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin Başkanlığı Konya tarımı, Konya ekonomisi, Türkiye tarımı ve Türkiye ekonomisi için çok önemli bir hale geliyor. Kulislerde Arslan Üstündağ, Servet Sarı gibi isimlerin yanı sıra Av. Ömer Şahin ve PANKOBİRLİK eski Başkanı Recep Konuk’un da ismi konuşuluyor. Arslan Üstündağ ve Servet Sarı geçtiğimiz günlerde geçtiğimiz haftalarda resmi olarak başkanlık için adaylıklarını açıklamıştı.

BAŞKAN ERKOYUNCU SEÇİM BÜROSU AÇIYOR

Konya’da bulunan 52 bin çiftçinin vereceği kararla, 27 Temmuz 2024 Cumartesi tarihinde Konya Şeker yeni başkanını seçmiş olacak. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifine seçilen başkan, ülkemizin en önemli tarım kuruluşlarından PANKOBİRLİK’in de başkanı seçilmesi hasebiyle ülke tarımında da önemli bir noktada söz sahibi olmuş oluyor. Çumra’da seçim bürosu açma kararı alan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu, şunları söyledi: “Görevi bizlere tevdi ettiğiniz günden bugüne 3 yıldır alın terinizin karşılığını almanız adına verdiğimiz mücadelede yürekten destekleriniz azmimizi hep yüksek tuttu, birlikte başarmamıza vesile oldu. Aramızda oluşan bu samimi gönül bağının daha da güçlenmesi için sizlerden bir dönem daha yetki istiyoruz. Çıktığımız bu yolda vereceğiniz her bir destek bizler için çok kıymetlidir. Sizleri Perşembe günü yapacağımız seçim büromuzun açılışına bekliyoruz.”

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.