Konyada cinayet! Kocasını öldürdü!

Konyada cinayet! Kocasını öldürdü!
Konya'da başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü eşini bıçaklayarak öldüren kadın gözaltına alındı.

155 Polis İmdat hattını arayan Rabia Y. (34), Konya merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'ndeki evinde eşini bıçakladığını anlattı.

İhbar üzerine Fuzuli Sokaktaki eve gelen polis ekipleri, Şeref Y'yi (38) kanlar içinde buldu.

Olay yerine sağlık ekiplerini de çağırdığı öğrenilen Rabia Y, gözaltına alındı.

Tek bıçak darbesi ile hayatını kaybettiği belirlenen Şeref Y'nin cesedi, incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Kadının ilk ifadesinde, "Eşimin bir kadınla ilişkisi vardı. Bu nedenle akşam tartıştık. Bana ve babama hakaret etti. Ben de aynı apartmanda oturan babamın evine gittim. Sabah eve eşyalarımı almak için geldiğimde yine tartışma çıktı. Mutfaktan aldığım bıçakla Şeref'i bıçakladım" dediği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen kadın, gazetecilere "Namus cinayeti. Çekin beni. Her sorunuza açığım" dedi.

Yaklaşık 7 yıldır evli olan çiftin, çocuklarının olmadığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.