Konya'da vahşet! Öldürüp toprağa gömdüler!
pervasiz.com.tr
Yaklaşık 10 gün kadar önce F.Ö isimli kadın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek eşi Tahir Özkan'dan haber alamadığını belirterek kayıp başvurusunda bulundu. Durumu inceleyen Emniyet yetkilileri Mobese kameralarından da yararlanarak Tahir Özkan'ın en son Nurullah Ç. (24) ve Adile K. (38) ile irtibat kurduğunu belirledi. Şahısları sorguya alan Emniyet yetkilileri çapraz sorgulama sonucunda Tahir Özkan'ın öldürülerek Adsız Mahallesindeki boş bir evin bahçesine gömüldüğünü öğrendi. Adsız Mahallesi Aşağı Caddedeki sahiplerinin yurt dışında olduğu öğrenilen evin bahçesinde savcı eşliğinde kazı çalışması yapıldı. Kazı çalışması yapıldığı sırada Tahir Özkan'ı öldürdüğü iddia edilen Nurullah Ç.'yede yer göstermesi yaptırıldı. yapılan kazı çalışmasında Tahir Özkan'ın cesedine ulaşılırken Savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
İddialara göre, Tahir Özkan, Nurullah Ç. ve Adile K. birlikte Adsız Mahallesi’ndeki sahibinin Almanya’da olduğu söylenen ve içerisinde ikamet edilmeyen evin bahçesine geldiler. Birlikte alkol aldıkları iddia edilen üç kişiden Tahir Özkan ile Nurallah Ç.’nin tartıştığı, tartışma sonucunda ise Nurullah Ç.'nin üzerinde bulunan silahla Tahir Özkan’ı öldürdüğü iddia edildi. Nurullah Ç.'nin Özkan'ı öldürdükten sonra bulundukları evin bahçesine çukur kazarak Tahir Özkan'ı gömdüğü cinayet silahını da Adsız Mahallesindeki babasının evine gömdüğü öğrenildi.
Cinayete kurban giden Tahir Özkan'ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilirken cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.