Selçuklu Belediyesi'nden Hayrettin Yalınız'a veda

Selçuklu Belediyesi'nden Hayrettin Yalınız'a veda
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi'ne 26 yıl hizmet verdikten sonra emekli olan Başkan Yardımcısı Hayrettin Yalınız'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti...

Selçuklu Belediyesi Şubat Ayı Meclisi Toplantısı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleşti.

Şubat Ayı gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden emekli olan Hayrettin Yalınız’ a plaket takdim edildi.

Selçuklu Belediyesi’ne hizmetlerinden dolayı Hayrettin Yalınız’ a teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“Hayrettin Bey uzun yıllar Selçuklu’ya hizmet etti ve emeklilik kararı aldı. Kendisine Belediyemiz adına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Selçuklu Belediyesi’ne uzun dönem hizmet etmek nasip oldu diyerek sözlerine başlayan Başkan Yardımcısı Hayrettin Yalınız,“ Bugüne kadar göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı başta başkanımız olmak üzere meclis üyesi arkadaşlarıma ve tüm çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin” dedi.

Konuşmaların ardından Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Başkan Yardımcısı Hayrettin Yalınız’a plaket ve çini ibrik takdim etti.

merhaba

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.