Kırmızı Beyaz'dan okullar açılırken örnek uygulama

Kırmızı Beyaz'dan okullar açılırken örnek uygulama
Aksaray'da faaliyet gösteren Kırmızı-Beyaz firması gözleme çeşitlerinde sezon boyunca öğrencilere yüzde 50 indirim uygulayacak.

Firma Sahibi Eskilli Süleyman Altan, "Kampanya değil, sosyal sorumluluk bizimkisi. 20. yılımıza özel düzenlediğimiz kampanya ile tüm öğrencilere, bütün gözleme çeşitleri okul dönemi boyunca yüzde elli indirimli yarı fiyatına olacak.
Ülke olarak ekonomik sıkıntılar yaşadığımız bu süreçte ortaokul lise ve üniversite olmak üzere üç öğrenci babası olarak ailelerin okul ihtiyaçları okul servisi ve çocukların okul harçlıkları noktasında çok ciddi sıkıntı yaşadıklarını yakından bildiğim için ve işyerimde karşılaştığım bir kaç çok üzüldüğüm duygulandığım durum sebebi ile en azından karınca kararınca ailelere ve öğrencilere bir nebze desteğimiz olsun diye bu şekilde çalışma düzenliyoruz. Bir kısmı zararına bir kısmı maliyetine bir öğrenci kampanyası yaptık. Okul dönemi boyunca tüm gözleme çeşitleri ilkokuldan üniversiteye fark etmeksizin tüm öğrencilere yüzde elli indirim kampanyası yaptık öğrencilerimize yarı fiyatına satış yapma kararı aldık.
Öğrencilerimiz geleceğimizdir onların yüzlerinin gülmesi bizim için her şeyden kıymetlidir.
" dedi.

772df61f-029a-4fff-a4bd-0be50d6631ec.jpg

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum