Ve Enver Tüzün isyan etti!

Ve Enver Tüzün isyan etti!
Eskilli genç girişimci Enver Tüzün, bazı kesimlerce hakkında sistematik olarak iftiralar atıldığını ifade ederek tepkisini dile getirdi. Kendisinin istihdam sağlayan ve katma değer yaratan bir isim olduğunu kaydeden Tüzün, "Artık yeter" dedi.

Tüzün'ün paylaşımı şu şekilde; "Normal şartlarda bu tarz paylaşım yapmayı tasvip etmem kimseye de bir şey kanıtlamak yada açıklama yapmak zorunda değilim lakin içinde bulunduğumuz durum bu paylaşımı yapmak zorunda bırakmıştır.

Hakkımda olur olmadık asılsız iftiralar Kitaba mezhebe sığmaz yalan hadiseler cereyan etmektedir. hasetlik ve münafıklığın kölesi olmuş, Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz, benim de çoluğum var düşüncesini idrak edemeyen, bizleri çekemeyen karaktersiz bir takım insanların ortaya atmış olduğu gerçeği yansıtmayan bu durum artık ticari hukuklarımızı ve ailevi durumlarımızı etkilemeye kadar gitmiştir.

Yaklaşık 15 yıldır çocukluğumdan beri memleketimde ticaret yapıyorum istihdam sağlıyorum katma değer üretiyorum. Hayatım boyunca ceza evi nezaret vs hiç bir yere gitmedim girmedim emniyete araç ruhsatı plaka ve işletmesini yaptığımız düğün salonlarında başkaları arasında çıkan tartışmalara görgü tanıklığı haricinde gitmedim hayatım boyunca sorguya alınıp ifade vermedim. Hiç bir adli sicil kaydım bulunmamaktadır.

Verilmeyecek hiçbir hesabım hiç bir hukuksuz işim olmadı. Ailemin kursağından bilerek, isteyerek haram lokma geçirmedim.

Dün bugün yarın hakkımdan asılsız gerçeği yansıtmayan iftira çıkaran yayan herkimse hakkımı helal etmiyorum Allah havale ediyorum.

Merak eden herkese duyurulur."haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum