Yönetim değişince herkes kazma kürek briketle, taş duvar çekmeye soyunmuş

Yönetim değişince herkes kazma kürek briketle, taş duvar çekmeye soyunmuş
Eskil önceki dönem Belediye Başkanı Necati Belgemen, geçtiğimiz günlerde Çetehasan Yaylası'nda meydana gelen ve 3 kişinin vurularak yaralandığı olaya ilişkin açıklamada bulundu.

Kendilerinin belediye başkanı olduğu dönemde mera işgalleri hususunda hiç taviz vermediğini ifade eden Belgemen, "Bugün gelinen nokta üzüntü verici. Yönetim değişince herkes kazma kürek briket, taş duvar çekmeye soyunmuş nitekim de yapmışlar o gün o bölgeden geçtim inanın uykularım kaçtı ben orayı kontrol altına almıştım." diye konuştu.

Belgemen'in açıklamasının tamamı şu şekilde; "Arkadaşlar üç gün önce Kaputaş Yayla'mızda mera ya tecavüz yer işgali konusunda istenmeyen tasvip edemediğimiz silahlı yaralanma olayı meydana gelmiştir her iki tarafa da geçmiş olsun Allah'ım şifalar versin inşallah.

Bu konuyu yazmayım dedim bazıları benim adımı da kullanarak elinde bir kepçe karıştırıyorlar bu kirli yalan bilgileri çürütmek için Kaputaş'ın da sizlerin de çoğunuzun bildiği gerçekleri yazacağım. Bazıları soruyor orayı sen mi verdin niçin ta orayı merayı verdin diye soruyorlar

Orası benim dönemimde verilmedi benden önceki dönemde yapılıp çatıya gelene kadar göz yumulmuş 6-7 sene önce 2019'da ben göreve gelince yapı sahibi bana geldi burayı yapayım diye ben oraya karşıyım kesinlikle yaptırmam diye bir çivi çakarsan yıkarım dedim oda sen vermedin ama yıkma böyle yıkılsın gitsin dedi öylece kaldı.

Yönetim değişince herkes kazma kürek briket, taş duvar çekmeye soyunmuş nitekim de yapmışlar o gün o bölgeden geçtim inanın uykularım kaçtı ben orayı kontrol altına almıştım. Mesela Murat Uz, Ünal Gök, Halis Gözen gibiler "Ev yapacağız" dediler yer gösterdim ora olmazmış şimdi yapmışlar ben hem yıkım kararı aldım hem de ceza yazdım hem de yapmaya müsaade etmedim çoğunun niyeti ev yamanın yanında yer işgali idi şimdi baktım onlar bile ortada kalmış düşündüğüm gibi istedikleri kadar işgal etmişler bu yapanların çoğunda camiden çıkmaz.

Şükürler olsun huzurluyum müsaade etmedim birkaç kişiye ihtiyaçtan dolayı ev yapması için göz yumduk. Onlara da yer işgali ve havlu çektirmedik bir kişiye encümenimize güvenerek köy içi diye müsaade ettik o da istismar etti encümenimizi mahcup etti benim işim tüm açık olur gizli iş hiç yapmam sonra pişman olmam bir şey yapacaksanız ne olursa olsun Allah için yapın başınız dertten beladan kurtulmaz. Art niyetli ise ihtiyacından fazla yapıyorsa kurtulmasında sizde dua edin gelecek hafta için köylerin imarı ile yazacağım yaptığınızı Allah için yapın Allah ta memnun olsun kulda garip guraba da ağızsız dilsiz hayvanlarda razı olsun onların hakkını yemeyin sonra bunların hakkı parça çıkar kendinizi takip edin Allah çocuğunuzdan çocuğunuzdan çıkarmasın sizden çakarsın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum