YRP İl Başkanı Mehmet Köseoğlu'ndan Cihanbeyli'ne teşekkür ziyareti

YRP İl Başkanı Mehmet Köseoğlu'ndan Cihanbeyli'ne teşekkür ziyareti
YRP İl Başkanı Mehmet Köseoğlu'ndan Cihanbeyli'ne teşekkür ziyareti

Geçtiğimiz Mart ayı yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve Cihanbeyli'den yaklaşık 4 bin oy alan Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Köseoğlu Cihanbeyli'de esnaf ve vatandaşları dolaşarak teşekkür ziyaretinde bulundu.

Köseoğlu'nun gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde, Cihanbeyli İlçe Başkanı Mustafa Yaşar, İl Başkan Yardımcısı Muhammet Kabak, İl Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Taşpınar, Ahmet Çifci, Umut Renklibay ve Muhammet Tunç da yer aldı.

CİHANBEYLİ ZİYARETİ OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde, Yeniden Refah Partisi’nin hedefleri ve bu hedeflere yönelik planlamaları anlatıldı. İlçe ziyareti oldukça verimli geçerken, sahadaki çalışma sırasında ise Cihanbeyli'den bir çok isim Yeniden Refah Partisine üye olmak istediklerini belirterek form doldurdular.

SİZLERİ SIK SIK ZİYARET EDECEĞİZ İNŞALLAH

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Köseoğlu; "Bizlere geçtiğimiz yerel seçimlerde yaklaşık 4.000 oy veren Cihanbeylili hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Oy veren yada vermeyen herkesten Allah Razı olsun. Şimdi Seçim değil geçim zamanı yine sizlerle sık sık buluşmaya geleceğim inşallah." Dedi.

Cihanbeyli Manşet

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.