AK Parti Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetti

AK Parti Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetti
Aksaray'da meydana gelen kazada AK Parti Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı Okan Yalçın kazada yaşamını yitirdi, kazada 3 kişi de ağır yaralandı.

Tolga Yanık/Sabah Gazetesi

Kaza, saat 03.00 sıralarında Güzelyurt ilçesi Selime Kasabası yakınlarında meydana geldi. Okan Yalçın yönetimindeki hafif ticari araç, karşı yönden gelen Resul Kayabaşı'nın (32) kullandığı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç şarampole uçtu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yapılan müdahale sonucu AK Parti Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı Okan Yalçın'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yaralılar Enes Abay (22) ile diğer araç sürücüsü Resul Kayabaşı ile yanındaki Emre Demircan (33) ise ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Yol ve dava arkadaşımız, Güzelyurt İlçesi Gençlik Kolları Başkanımız Okan Yalçın'ı geçirmiş olduğu trafik kazasında kaybettik. Biz onun gayretine, mücadelesine şahidiz, Rabbim mekanını cennet, makamını ali eylesin" denildi. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.