Aksaray'da 15 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor

Aksaray'da 15 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor
Aksaray'da 15 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor

Avni Kuru/ Aksaray Yenigün Gazetesi

Aksaray’ın Çağlayan köyünde yaşayan 15 yaşındaki Gülsüm Kılınç, üç gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Gülsüm’den haber alamayan ailesi ve yakınları, genç kızın bulunması için güvenlik güçlerine başvurdu. Gülsüm Kılınç en son Aksaray merkez ilçesindeki Taşpazar Mahallesi Ebulfez Elçibey Caddesi’nde görüldü.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Aile, Gülsüm’ün kaybolduğu ilk günden itibaren endişe içinde. Güvenlik güçleri, kayıp ihbarı üzerine arama çalışmalarını hızlandırdı. Şu ana kadar yapılan aramalardan bir sonuç alınamadı. Genç kızın bulunması için bölgede yaşayan vatandaşlardan yardım talep ediliyor.

Görenlerin Hemen Bildirmesi İsteniyor

Gülsüm Kılınç’ı gören veya yerini bilenlerin, vakit kaybetmeden en yakın emniyet birimine başvurmaları veya 155 Polis İmdat hattını aramaları isteniyor. Aile, kızlarının bir an önce bulunması için halkın duyarlılığına ve güvenlik güçlerinin çalışmalarına güveniyor.

Yetkililer, kayıp vakalarında geçen sürenin önemine dikkat çekerek, Gülsüm Kılınç hakkında bilgi sahibi olanların bu bilgileri gecikmeden paylaşmasının kritik olduğunu vurguluyor.

Gülsüm Kılınç’ın kaybolmasıyla ilgili gelişmeler ve arama çalışmaları devam ederken, ailesi ve sevenleri, genç kızın sağ salim bulunmasını ümit ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.