Eh dün dündür! Bugün de bugün! Eskil OSB'de o 2 isim unutuldu!

Eh dün dündür! Bugün de bugün! Eskil OSB'de o 2 isim unutuldu!
Eskil'in Celil Köyü'nde bugün bir tören vardı.

O programda Tuz Gölü OSB'nin temel atma ve yer tahsisi gerçekleşti.

Programa ilişkin ise Kadir Altan, sosyal medyada farklı bir noktaya dikkat çekti. Altan, OSB'nin getirilmesinde dönemin AK Parti Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu ile Belediye Başkanı Necati Belgemen'in emeklerinin yadsınamaz olduğunu ifade ederek, bugün iki ismin de programda taltif edilerek plaket takdim edilmesinin şık olacağına dikkat çekti.

Altan'ın söz konusu metnine bazı Eskilliler destek verirken, Eskil eski Belediye Başkanı Niyazi Alçay'da söz konusu görüşe destek veren ifadeler yazdı.

İşte Kadir Altan'ın o yazısı;

YİĞİDİ ÖLDÜR, HAKKINI YEME!

Bugün Eskil Tuz Gölü Organize Sanayi Bölgesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Herkesin malumudur ki Eskil OSB'nin ilçeye kazandırılması dönemin Belediye Başkanı Necati Belgemen ee Dönemin Ak Parti Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu'nun girişimleri ve çalışmaları ile ilçeye kazandırılmıştır.

Bugün OSB temel atma töreni hakkındaki haberleri okuduğumda Hem Necati Başkanin hemde Ali Başkanın isimlerini maalesef göremedim. Açılışta Necati Başkanı fotoğraflarda gördüm ama Ali Mutlu yu göremedim. Eskil'e OSB kazandırmasında emeği herkes tarafından bilinen Ali Mutlu ve Necati Belgemen'in isimleri açılış haberlerinde isimleri geçmeli, programa davet edilerek plaket verilmeliydi hizmetleri için.

Diyeceğim odur ki "YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME"

haberfark.net

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum