Zavlak, bir kez daha herkesi andı bir tek Belgemen'i unuttu!

Zavlak, bir kez daha herkesi andı bir tek Belgemen'i unuttu!
Necati Belgemen Eskil'de bilmem kaç seçimdir sandığa yön veren isim.

2 dönem Niyazi Alçay'a destek verdi.
Bir dönem kendisinin kazanmasının ardından, son olarak da Mustafa Zavlak'ın kazanması için canla başla mücadele etti.
Öyle ki MHP'den AK Parti'ye aday adayı olarak geçen Zavlak için cengaverce mücadele eden, hem de bir önceki seçimden kendinden yana taraf olan Ali Mutlu'ya karşı bir Belgemen vardı.
Sonuçta AK Parti'nin adayı Mustafa Zavlak oldu.
Ardından Belgemen Zavlak'ın kazanması için gecesine gündüzüne kattı. Belgemen, o kadar olaya kendini kaptırdı ki resmi hiç bir yanı olmamasına rağmen seçime sayılı günler kala belediyeyi iş kapısı umudu gören bilmem kaç yüz kişinin müracaat dilekçesini aldı. Personel alımını da seçim sonuna bıraktı.
Seçimden sonra ise Belgemen'in referans göründüğü Zavlak, geçmişteki bir Alçay değildi sanki!
Her ortamda ve Belgemen'in kendine verdiği desteği açık açık dile getiren Alçayve belediyede işini çözemeyen bir çok insanın kapısını aşındırdığı Meyil Market günleri çok geride kalmıştı sanki.
31 Mart seçimlerinden hemen sonra bazı meclis üyeleri başta olmak üzere, Eskil Belediyesi'nin devasa borcu olduğu bu yüzden adım atmamalarının mümkün olmadığını pompalındı ki. Belgemen, belediyenin toplam borcunun 6 seneye yayılmış 16 Milyon TL olduğun açıklamak zorunda kaldı.
Derken...
İkinci hamle geldi...
Yine aynı kaynaklar, bu kez de belediyenin kasasında hiç para yok bizden hizmet beklemeyin demeyi ihmal etmiyorlardı.
Seçimden önce iş sözü verilenlere de bu süreçte, aynı ifadelerin söylenmesi ihmal edilmedi.
Yani mealen Belgemen, seçimden önce Zavlak'a seçim kazandırmak için deyim yerindeyse korsan olarak aldığı dilekçelere, verilen cevapta yine kendisi günah keçisi olarak gösteriliyordu, Önce borç, sonra da tımtıkır kasa referanstı!
Derken, geçtiğimiz günlerde Eskil Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni vardı.
Belgemen'in Eskil'e yeni bir devlet hastanesi binasının yapılması için emeği yadsınamaz, ancak Zavlak hastane başhekimi ve hastane müdürüne bile teşekkür ederken, Belgemen'in ismini anmaktan imtina etti.
Ve son olarak...
Celil'e OSB yapılması için Belgemen kendini siper etti.
OSB'nin yerinin Eskil Sanayisi'nin batısı olması gerektiğini belirtenlere karşı, dönemin AK Parti İlçe Başkanı Ali Mutlu da Celil için acayip destek vermişti.
Ve sonuçta 25 Binlik Eskilli Avrupa Futbol Şampiyonası finalini izler gibi süreci izledi ve Eskil'in anasının ak sütü gibi helal olan OSB'si Celil'e gitti..
İşte dün o OSB'nin temel atma töreni vardı.
Zavlak yine programa katılıp boy gösteren herkesi andı.
Celil'e OSB'yi getirmek için insan üstü gayret gösteren Belgemen'i unuttu yine, daha önce ki Devlet Hastanesi temel atma töreninde olduğu gibi.
Netice itibariyle bugün gelinen süreçte;
Belgemen'in hatırına Mustafa Zavlak'a oy verenlerin şöyle bir ruh hali var mı? Bilmem!
Eskiden gencin birisi çobanlığa çok hevesmiş.
Bir ağayla bir seneliğine anlaşmış.
İlk gün koyuna gitmiş, ne koyun yerinde duruyor, ne de bir türlü akşam oluyor.
Bakmış olacak gibi değil...
Ağaya haber göndermiş, "Kıymetli ağam, bizim çobanlığın bitmesine şurada 11 ay 29 gün kaldı. Şu hesabı görüver"
diye...
O hesap..
Belgemen, İbrahim Tatlıses'in "Ah keşkem" türküsünü sık sık mırıldanıyor mu bilemeyiz.
Ama bazı Belgemen taraftarlarının, 31 Mart akşamı sosyal medyada konvoylarla fotoğraflar paylaştıkları Zavlak'ın süresinin bitmesi için gün sayıyorlar mı! Hem de o çobanın hesabı süre bir seneden değil, 5 seneden başlıyor.... İşte bunu da zaman gösterecek.

İşte Zavlak'ın dünkü o paylaşımı;

"Eskil’imiz artık Tarım ve Hayvancılıkta değil Sanayi’de de varız. Eskil Tuzgölü Organize Sanayimizin protokol imzalarımızı ve temel atma törenimizi gerçekleştirdik. Sayın valim Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na Kaymakamımız Sayın Sait Muhammet Bilgin’e İl başkanım Hamza Aktürk’e Vekillerim Sayın Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a sayın vali Yrd. ve Özel İdare Genel Sekreterim Sayın Hakan Kılınçkaya’ya il genel meclis başkanı Sayın Latif Ağır ve il genel meclisi üyelerimiz Necip Çeçen, Tayfur Başkan ve Mustafa Güdendede’ye İlçe başkanım Bayram Yalvaç’a Eşmekaya Belediye başkanımız Sayın İsmail Hakkı Güneş’e Yenikent belediye başkanım Ali Altınsoy’a Atso Bşk. Ahmet Koçaş’a ve tüm stk başkanlarıma, davetimize icabet eden tüm protokol üyelerimize, tüm Eskil halkına ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum." dedi." haberfark.net

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum