Konya'da meydana gelen kazada Eskilli genç yaşamını yitirdi

Konya'da meydana gelen kazada Eskilli genç yaşamını yitirdi
Dün akşam meydana gelen kazada Eskil'in Ortakuyu Yaylası'ndan ve Konya'da ikamet eden merhum Abidin oğlu Serhat Sırlan (24) yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Karatay İlçesi Mevlana Kültür Merkezi önünde Ali Ulvi Kurucu Caddesi ile Aslanlı Kışla Caddesinin kesiştiği kavşakta meydana geldi.

İddiaya göre Ali Ulvi Kurucu Caddesi istikametinden gelen Serhat Sırlan idaresindeki 42 ADE 634 plakalı otomobil, kırmızı ışık ihlali yapınca Mehmet Ö. idaresindeki 42 DLK 08 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. 

Çarpmanın etkisiyle 42 DLK 08 plakalı otomobilin içerisinde bulunan Mehmet Ö. (28) Fatma Nur Ö. (20) Emel Nisa Ö. (3) ile 42 ADE 634 plakalı araçta bulunan Kamil N. ve Serhat Sırlan (24) yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 42 ADE 634  plakalı araçta sıkışan Serhat Sırlan'ı sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.  

Durumu ağır olan ve Konya Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan 24 yaşındaki Serhat Sırlan'ın  alkollü olduğu ortaya çıktı. Acı haber ise ilerleyen saatlerde geldi. 
Yapılan tüm müdahalelere rağmen Sırlan'ın kurtarılamayan hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. (Konhaber /Kemal Sayın - Kerim Cengil)

Abidin Sırlan 2013 yılında aramızdan hüzünlü bir şekilde ayrılmıştı.

haberfark.net
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum