Konya'da vahşet! Arkadaşına önce araçla çarptı ardından canlı canlı gömdü

Konya'da vahşet! Arkadaşına önce araçla çarptı ardından canlı canlı gömdü
Konya Güneysınır'da çay ocağı işleten Ali Osman Kurt (30), daha önce kendisini darp eden meslektaşı Yıldırım Uyan’a (42) araçla çarptı. Ardından demir sopayla darp ettiği Uyan’ı canlı canlı gömdü.

İş arkadaşına vahşeti yaşattı... Arabayla çarptı, yakmaya çalıştı...

Güneysınır'da çay ocağı işleten Ali Osman Kurt ile Yıldırım Uyan arasında 17 Ocakta iş nedeniyle bir tartışma oldu. Tartışma esasında Uyan, iddiaya göre çay tepsisi ile Kurt'un yüzüne vurarak darp etti. Taraflar bu olay üzerine birbirlerinden şikayetçi oldu. Yıldırım Uyan'ın babası Ali Uyan, 3 Şubat'ta emniyete giderek oğlu Yıldırım Uyan'a ulaşamadıklarını kaydederek kayıp müracaatında bulundu.

Sabah Gazetesi'nden Tolga Yanık'ın haberine göre güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, 1 Şubatta yolda yürüyen Yıldırım Uyan'a arkadan gelen Ali Osman Kurt idaresindeki aracın çarptığı, Kurt'un daha sonra yola savrulan Uyan'ı demir sopayla darp ettikten sonra el ve ayaklarını bağlayıp, aracına koyduğunu tespit etti.
İş arkadaşına vahşeti yaşattı... Arabayla çarptı, yakmaya çalıştı... - Resim : 1

DAĞLIK ARAZİYE GÖMMÜŞ
Ardından Ali Osman Kurt, gözaltına alındı. Kurt, görüntülere rağmen hakkındaki iddiaları reddetti. Polis ekipleri ilçeye giderek çalışma yaptı. Yapılan sorgulamada cinayeti itiraf eden evli, 2 çocuk babası Kurt, 17 Ocak günü Uyan'ın kendisini darp ettiğini ve o günden beri uyuyamadığını ifade ederek, "Sürekli olarak bana ve aileme zarar vereceğini düşündüm. Olay günü arabamla takip ettim. Yolda giderken önce aracımla çarptım. Daha sonra demir sopayla kendini dövdüm. Ardından El ve ayaklarını bağlayıp arabaya koydum. Dağlık arazide yakmaya çalıştım ama yakamadım. Daha sonra gömdüm" diye konuştu.

İş arkadaşına vahşeti yaşattı... Arabayla çarptı, yakmaya çalıştı... - Resim : 2

Ali Osman Kurt, gömdüğü sırada Uyan'ın halen konuştuğunu öne sürdü. Kurt'un gösterdiği yerde Yıldırım Uyan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Ali Osman Kurt, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. odatv

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.