Melike ile Ahmet’in Mutlu Günü

Melike ile Ahmet’in Mutlu Günü
Ayşe-Yücel Özergülü çiftinin kızı Melike, Firdevs Salih Yaşar Ertaş ve Salih Yaşar Ertaş çiftinin oğlu Ahmet ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

Konya'nın gözde mekanlarından Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen düğün töreni, konuklar ve aile üyeleri tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı.

Düğün törenine çok sayıda davetli katılırken, Özergülü ve Ertaş aileleri mutluluklarını paylaşan tüm davetlilere teşekkürlerini sundu. Konuklara, geleneksel Konya düğün pilavı ikram edilerek, düğün atmosferi bir kat daha güzelleştirildi.

Melike ve Ahmet’in yeni hayatlarına adım attıkları bu özel günde, aileler ve davetliler unutulmaz anlar yaşadı. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.