“Milletin efendisi değil hizmetkarı olacağız”

“Milletin efendisi değil  hizmetkarı olacağız”
YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “Hakk’a hizmet, halka hizmet anlayışıyla hizmet edeceğiz. YRP’li belediye başkanlarımız yolsuzluğu, israfı, rüşveti ortadan kaldıracak. Milletin efendisi değil hizmetkarı olacak” dedi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Konya’da partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya YRP Konya İl Başkanı Mehmet Köseoğlu, YRP’den belediye başkanı seçilen ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Dedeman Otel’de gerçekleşen düzenlenen toplantıda konuşan YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart Mahalli İdareler seçimini değerlendirerek, YRP olarak oy oranını yüzde 6’lara kadar çıkardıklarını söyledi.

KONYA ASLINA DÖNMEYE BAŞLADI

Milli Görüş’ün kalesi Konya’da önemli bir başarı elde ettiklerini dile getiren Dr. Erbakan, “Konya’da oy oranımızı yüzde 25’lere çıkarttık. Konya’da 6 belediyeyi kazandık. Aynı zamanda belediye başkanlığı kazanılamasa da diğer ilçelerde de oy oranımızı ciddi oranda artırdık. Yüzde 20-25 oranında oy oranıyla Konya’dan seçimlerden büyük bir zaferle çıktık. Tabii ki bu sonucun elde edilmesi çok önemli. 1969’de Milli Görüş hareketinin fiilen başlatıldığı bir yer Konyamız. Rahmetli Erbakan hocamızın çok sık dile getirdiği gibi Konya, Belde-i Muhayyeredir. Aynı zamanda Mevlana Hazretleri’nin şehri ve Selçuklu medeniyetinin başşehridir. Tabii ki 50 sene boyunca Milli Görüş hareketinin kalesi olmuş bir şehirdir Konya. Burada böyle bir sonucun alınması son derece önemlidir. Burada söylememiz gereken Erbakan hocamızın dediği gibi ‘Her şey aslına rücu eder.’ Konya da bu seçimlerde aslına dönmüştür. İnşallah bir dahaki seçimlerde daha büyük zaferler elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

İKTİDAR VE MEDYA GÜCÜ OLMADAN ZAFER KAZANDIK

YRP’nin iktidar ve medya gücü olmadan seçimden zaferle çıktığını ifade eden Erbakan, şunları söyledi: “Türkiye genelinde de 63 belediye kazandık ve 3 milyon oy topladık. Belediye Meclisi oy oranında yüzde 7 oy oranına ulaştık. Yeniden Refah Partisi bu seçimlerin yıldızı olmuştur. Yüzde 2’lik oy oranını yüzde 7’ye çıkarttık. Konya’da da yüzde 5 olan oy oranımızı yüzde 25’lere kadar çıkarttık. 10 ay gibi kısa bir sürede oylarımızı 5 kat artırdık. İnşallah bunu daha da ileriye götürmek istiyoruz. Önümüzdeki seçimlerde Milli Görüş’ü iktidar yapacağız. Davamızın bereketi, Cenab-ı Allah’ın lütfuyla hazine yardımı olmadan, iktidar gücü olmadan, medya gücü olmadan holding patronlarının desteği olmadan bu tarihi zaferi kazandık. Bütün isimsiz kahramanlara teşekkür ediyoruz.”

EFSANE HİZMETLERİ YENİDEN GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

“Milletimiz Milli Görüş’e ve Yeniden Refah’a yöneldi” diyen Dr. Erbakan, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Milletimiz Milli Görüş harekatının hizmetlerini yeniden hatırladı. 1989 ve 1994’te gerçekleştirilen hizmetler hala akıllarda. Erbakan hocamızın hizmetleri hala konuşuluyor. Havuz sistemiyle tasarruf edilmesi, faizden kurtulunması unutulmadı. Emeklimiz, memurumuz, çiftçimiz hala Erbakan hocamıza teşekkür ediyor. 1989’da efsane hizmetlerin gerçekleştirilmesi, ahlaklı belediyecilik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi bu seçimde yeniden hatırlandı. 2028’de daha büyük zaferler elde ederek, milletimizi maddi ve manevi sorunlardan kurtarmak, tüm dünyadaki mazlumları zulümden kurtarmak hedefimiz olacaktır. Milli Görüş’e layık hizmetler yapacağız. Belediyelerimizde efsane hizmetleri yeniden yapacağız. Belediyelerimizden yolsuzluğu, rüşveti bitireceğiz. İsrafı, lüksü ve şatafatı ortadan kaldıracağız.” dedi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.