Ortaköy'deki trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi

Ortaköy'deki trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi
Aksaray Ortaköy'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Ortaköy ilçesinde, Ankara-Niğde otoyolunun 192. kilometresinde meydana gelen trafik kazası, iki can kaybına ve üç kişinin yaralanmasına yol açtı. Kazada, Irak uyruklu sürücü Hogr Abbas’ın (37) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, araç kontrolden çıkarak yoldan çıktı.

Irak uyruklu Hogr Abbas (37), kullandığı H0210GR plakalı araçla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek tek taraflı bir kaza yaptı. Kazada, sürücü Abbas ve beraberindeki Jennifer Bogdan (29) Birleşik Krallık uyruklu), Mohammed Othman (25) Irak uyruklu ağır yaralandı. Araçta bulunan Ramiro Abbas (9) ve Ramin Abbas (5) ise hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı.
Kazanın ardından ağır yaralı olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kırşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Jennifer Bogdan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mohammed Othman ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın kesin nedeni yapılacak incelemeler sonucunda belirlenecek. Kaza, otoyolda bir süreliğine trafiğin aksamasına neden oldu. ortaköy haberim

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.