Sırp yıldız Marko Jevtovic Konyaspor'a geri döndü

Sırp yıldız Marko Jevtovic Konyaspor'a geri döndü
Konyaspor, orta saha oyuncusu Marko Jevtovic ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekip daha önce 3 sezon Konyaspor forması giyen Sırp oyuncu ile yeniden anlaştı.

Konyaspor, orta saha oyuncusu Marko Jevtovic ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekip daha önce 3 sezon Konyaspor forması giyen Sırp oyuncu ile yeniden anlaştı. Kulübün internet sitesinden Hoş geldin Marko Jevtovic başlığı ile duyrulan transfer için yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Stadyumumuzda yer alan Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularımızdan Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu. Son olarak ülkemizde Gaziantep FK'da oynayan Jevtovic, üç sezon Konyaspor'umuzun da formasını giymiş ve taraftarımızın büyük beğenisini toplamıştı.

markooo.jpeg

Jevtovic, takımımızda 16 numaralı formayı terletecek

İmza töreninden sonra konuşan Marko Jevtovic, "Konya benim ikinci evim diyebilirim. Burada çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar edinmiştim. Tekrar Konya'da ve Konyaspor'da olduğum için inanın çok mutluyum. Bu güzel ailenin yeniden bir parçası olmak benim için harika bir duygu. Hep birlikte yeni sezonda hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Konyaspor'un güzel ve ateşleyici bir taraftarı var. Bunu yakından bilen birisiyim. En kısa zamanda onların karşısına çıkmak istiyorum. Onların desteğiyle büyük zaferler elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

Futbol Şube Sorumlularımızdan Erkut Çağlar Çelik ise, "Marko Jevtovic, camiamızın sevdiği bir isim. Konyaspor'da üç sezon forma giydi. Kendisi ve ailesi Konya'da olmayı çok istedi. Çok şükür bir transferi daha nihayete erdirdik. Marko Jevtovic'in takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. Yapmış olduğumuz bu transferin ardından farklı mevkiler için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Teknik heyetimizle yaptığımız istişareler ve bulunduğumuz mali imkanlar ölçüsünde birçok isimle görüşüyoruz. Şu an için isim vermek doğru olmaz. İnşallah en kısa zamanda diğer eksik bölgelerimize gerekli takviyeler yapacağız ve lige hazır hale geleceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.