Soğuk demeden ucuz mont kuyruğuna girdiler

Soğuk demeden ucuz mont kuyruğuna girdiler
Konya’da bir esnafın sezon sonu yaptığı indirim, uzun kuyruk oluşmasına sebep oldu. Birçok kişi ucuza mont, ayakkabı, pantolon, ceket alabilmek için soğuk havada saatlerce indirim kuyruğunda bekledi.

Konya'da soğuk havada yürek dağlayan görüntüler yaşandı. Eski Dershaneler Sokağı'nda genellikle şubat ayında indirim yapan bir esnafın dükkanın önünde uzun kuyruk oluştu. Kuyrukta saatlerce bekleyenlerin ise genelde gençlerin olduğu görüldü.

6-2.jpg

SOĞUKTA SAATLERCE İNDİRİM KUYRUĞUNDA BEKLEDİLER

Araboğlu Makası olarak bilinen Eski Dershaneler Sokağındaki bir esnaf, '7.'si diyerek geleneksel sezon sonu büyük indirimi yaptığını duyurdu. Ucuzluğu duyan birçok genç, mağazanın önüne akın etti. Gençler, ucuza giysi, ayakkabı alabilmek için sabahın erken saatlerinde soğuk havada saatlerce sırada bekledi. İndirimin ardından dükkanın önünde metrelerce kuyruk oluştu. Vatandaş daha ucuza giysi alabilmek için, soğuğa aldırış etmeden kuyrukta beklemeyi tercih etti.

6-1.jpg

ÜRÜNLER KAPIŞ KAPIŞ SATILDI!

Aynı esnaf, geçtiğimiz yıl şubat ayında da benzer indirim kampanyası yapmıştı. Mağazanın önünde yine metrelerce kuyruk oluşmuştu. Ucuz ürün fiyatını duyan sıraya girmişti. Mağaza tüm mont ve kabanları 350 TL'den satışa çıkardı. Kürklü kot ceketler 200 TL'ye satıldı. Tüm pantolonlar 200 TL'den, sweatler 150 TL'den, gömlekler de 100 TL'den satışa çıkarıldı. Ceketler 200 liraya satışa sunuldu. Yelek ve peluş ceketlerde de kampanya yapıldı. Bu tür ürünler de 200 liradan müşteriye verildi. Alt eşofmanlar 100 liraya düşürüldü. Takım elbise 300 liradan satışa çıktı. Ayakkabılar ise 200 liraya satıldı. Ürünler, kapış kapış satıldı.

'BİZE SIRA GELENE KADAR KUYRUKTA BEKLEYECEĞİZ'

Fiyatların çok uygun olduğunu söyleyen gençler, “En ucuz kot pantolon 600-700 lira olmuş. En ucuz ayakkabı 1000 TL olmuş. Kim 100 TL'ye gömlek, 200 TL'ye pantolon verir bu devirde? İndirimi duyar duymaz geldik. Bekliyoruz. İnşallah sıra bize gelir. Hava soğuk ama yapacak bir şey yok. Bu fırsatı bir daha bulamayız. Ne kadar gerekiyorsa, o kadar bekleyeceğiz. Bize sıra gelene kadar buradayız” Diye konuştular.

MESUT TURAN-Merhaba Gazetesi

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.