Sultanhanı'nda motosiklet hırsızları güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Sultanhanı İlçesi'nde hırsızlar kol geziyor, bir tanesi çarşı merkezi, diğeri 2. TOKİ konutları olmak üzere bir gecede 2 motosiklet çalındı.

Sultanhanı'ndan hırsızlar motosiklet sahiplerinin korkulu rüyası oldu. Özellikle merkeze uzak olduğu için TOKİ konutlarında oturan ve araç alma imkanı olmayan dar gelirli vatandaşın tercihi olan motosikletler hırsızların hedefi oluyor. Geçtiğimiz gece  bir tanesi TOKİ Konutlarında bir diğeri de çarşı merkezindeki bir Rent-a-car da olmak üzere 2 motosiklet çalındı.

HIRSIZLAR KAMERAYA YAKALANDI

Çarşı Merkezindeki Mehmet Şanlı’ya ait Rent-a-car iş yeri önündeki motosikleti soğukkanlılıkla çalan 2 kişi iş yeri kameralarına takıldı. İş yerindeki Motosikleti gece yarısı 02.30  gibi gelen 2 kişi motosikleti iteleyip götürmesi görüntülerde net şekilde görülüyor. İş yeri sahibi sabah motosikletin yerinde olmadığını görünce hemen kamera kayıtlarını izlediğini kaydederek, “gece 2 kişi gelip motosikleti çalıp götürmüşler, görüntülerle birlikte emniyet yetkililerine şikayette bulundum zanlıların biran önce yakalanmasını bekliyoruz”  diye konuştu.

Diğer Motosiklet ise aynı gece 2. Etap TOKİ konutlarında çalındığı öğrenilirken aynı kişiler olup olmadığı araştırıldığı kaydedildi. sultanhanı gazetesi

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.