TFF Aksaray Futbol İl Temsilciliğine Mavili Atandı

TFF Aksaray Futbol İl Temsilciliğine Mavili Atandı
TFF tarafından Aksaray Futbol il temsilciliğine Hamit Mavili atandı.

Elvan Çelmeli’nin görev sürecini tamamlamasının ardından Hamit Mavili’nin ataması gerçekleştirildi.

TFF'den Aksaray ASKF Başkanlığı’na gönderilen yazıda, Futbol İl Temsilciliği Hamit Mavili’nin 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarında görev yapmak üzere atanması federasyonumuzca uygun görülmüştür" Hamit Mavili’ye başarı dileklerinizde bulunuyoruz denildi.

ASKF başkanı Cavit Kılıç futbol il temsilciliği görevi sona eren Elvan Çelmeli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek Hamit Mavili’ye ise başarı dileklerinde bulundu.

Aksaray’da futbol il temsilcisi olarak TFF tarafından atanan Hamit Mavili; 2 sezondur vekil olarak yürüttüğü Futbol il temsilciliği TFF tarafından atanmasından dolayı mutlu olduğu ifade etti. Aksaray Amatör futbolda vekil olarak görev yaptığı 2 sezonda 1000’in üzerinde resmi müsabakalar oynandığı ve 2023-2024 sezonunda oynanan U11-U12 futbol çocuk şenliğinde ilk kez oynandığına ve Türkiye veteranlar ligi olan tek kent olduğuna dikkat çekti. Her kategoride heyecan yaşandığını ve resmi olarak oturduğu Futbol il temsilciği görevinde yeni sezonda daha azimle çalışıp kulüplere hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Mavili yeni sezonda ASKF, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, saha komiserleri derneği ve İl Hakem Kurulu ile koordineli çalışmaya devam edeceğini hedeflerin Aksaray amatör futbolunu daha yükseklere çıkarmak olduğunu söyledi. Mavili son olarak 2 sezondur vekil olarak yürüttüğü görevde kendisine her zaman sahip çıkan, yol gösteren ve iyi bir diyalog ile Aksaray futboluna hizmet ettiği ASKF Başkanı Cavit Kılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerini tamamladı. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.