Aksaray’da Öğretmenler Kaynaşma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Aksaray’da Öğretmenler Kaynaşma Yemeğinde Bir Araya Geldi
Aksaray’da Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İdaresi ve öğretmenleri her ay düzenledikleri kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İdaresi ve öğretmenleri her ay düzenledikleri kaynaşma yemeği ile bir araya geliyor. Okulda görev yapan tüm öğretmenlerin katılımı ile gerçekleşen yemek ile okulda birlik beraberlik ve kaynaşma sağlanarak eğitim, öğretimin artırılması hedefleniyor. Yemek esnasında öğretmenler fikir alış verişinde bulunma fırsatını da buluyorlar.

Okul Müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğlu, amaçlarının öğretmenler arası kaynaşmayı artırarak eğitim kalitesini artırmayı hedeflerini ifade etti. Maraşlıoğlu, her ay düzenli olarak yaptıkları bu program ile okulun idareci ve öğretmenleri ile birlikte bir aile ortamı yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.