Aslanhan Öğrencileri YGS'ye Motive Etti

Aslanhan Öğrencileri YGS'ye Motive Etti
Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan büyük sınav öncesi öğrencilere moral ve motivasyon verdi.

Aslanhan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada günümüzde ki  aile yaşantısı, anne, baba ve çocuk ilişkisinden çeşitli örnekler vererek şunları söyledi “Hiçbir üniversiteyi küçümsemiyorum ama sene başında belirlediğiniz hayalin sene sonunda yerde yuvarlanmasına sebep ne?  Çünkü belirlediğiniz hayale inanmıyorsunuz da ondan gençlerin en büyük problemi hayalsizlik hedefsizlik.

Gençler bir hayaliniz var ama üniversite ama üniversitenin de ötesinde şu hayatta bir davanız var bize hayaliniz bir idealiniz öyle bir hayal ki üzerinize buldozerler geliyor imkânsızlıkla sıkıntılar belki ailenizin durumu müsait değil en sevdikleriniz hadi oradan sen mi başaracaksın? Mümkün değil sen bunun üstesinden gelemezsin diyorlar önümüze engeller çıkartıyorlar.

Ama siz bu hayale öyle bir inanıyorsunuz ki hiç kimsenin sizi durdurmasına müsaade etmiyorsunuz 21 Mart 2013 itibariyle denemeleriniz istediğiniz gibi gitmiyor olabilir hedefiniz hayalini kurduğunuz üniversite için şu an yetmiyor olabilir Bu şu demektir sizler gibi pırıl pırıl gençler Aksaray’da böylesine güzel dershanelere imkânlara sahip olan kardeşlerim hala istediği notu alamıyorlarsa bu başarısının önünde engel olduğunu gösterir. Akıllı öğrenci ne yapar? Başarısızlığının önündeki engelleri tespit eder bunları tek tek ortadan kaldırır. Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta Eğitimci- Yazar Sıtkı Aslanhan’a YGS sınavı öncesi öğrencilere verdiği moral ve motivasyondan dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.