Bayram Yalvaç'tan gazeteciler günü mesajı

Bayram Yalvaç'tan gazeteciler günü mesajı
AK Parti Eskil İlçe Başkanı Bayram Yalvaç, dünya gazeteciler günü münasebetinden dolayı bir mesaj yayınladı.

Yalvaç, "Bugün, toplumumuzun aydınlanmasında ve bilgilendirilmesinde büyük rol oynayan gazetecilerimizin günü. Gazetecilik, doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmamızı sağlayan, demokrasinin temel taşlarından biridir. Bu önemli günde, tüm gazetecilerimizin Dünya Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Gazeteciler, halkın sesi olma görevini üstlenerek, toplumun her kesimine ulaşan haberleri bizlere sunmaktadır. Onların özverili çalışmaları sayesinde, dünya ve ülkemizdeki gelişmeleri yakından takip edebiliyoruz. Bu nedenle, gazetecilerimizin emeklerine ve çabalarına büyük saygı duyuyoruz.

AK Parti Eskil İlçe Teşkilatı olarak, basın mensuplarımızın her zaman yanındayız ve onların özgürce görevlerini yapabilmeleri için gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Gazetecilik mesleğinin onurunu ve değerini her daim koruyarak, halkımızı doğru bilgilendirme görevini sürdüren tüm gazetecilerimize teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle, tüm gazetecilerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Dünya Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.