Eskil'de dikkat çeken yıkım! VİDEO

Eskil'in Kaputaş Yaylası'nda geçtiğimiz günlerde mera üzerine kurulu 4 ev ve 16 avlunun yıkımı gerçekleşti. Yıkılan evlerden birisi de Çetehasan Yaylası'na yapılan ve Eylül başında silahla 3 kişinin yaralandığı evdi.

Armağan ŞEN/aksaraysondakika

Yıkım öncesi iş makinelerini gören kaçak yapı sahipleri iş makinelerinin önünü kesti. Yaptıkları evin yıkılmasını önlemek için iş makinelerinin önüne kesen vatandaşlar yıkıma engel olmak isterken, olaya jandarma müdahale etti. Jandarma ekipleri kaçak yapı sahiplerine uzun süre ikna etmeye çalışırken, ikna olmayan kaçak yapı sahiplerinden biri çatıya çıkıp "atarım kendimi aşağı" dedi.

Jandarma ekipleri şahısları olay yerinden uzaklaştırmaya çalışırken direnen şahıslar ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Bir evin sahibi, evini yıktırmamak için evin çatısına çıktı. Evi yıkılırsa çatıdan atlayıp, intihar edeceğini söyleyen şahıs zorla ikna edilerek aşağıya indirildi. Çatıdan indirildikten sonra sırayla evler ve avlu duvarları kontrollü bir şekilde yıkıldı. haberfark.net

Kaputaş haberleri için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum