Hamit Özkök "Aksaray'ımıza 2. Üniversite hayırlı olsun"

Hamit Özkök "Aksaray'ımıza 2. Üniversite hayırlı olsun"
Aksaray'da TOBB ETÜ'ye bağlı Ticari Bilimler fakültesinin kararı senatodan geçti.

Aksaray Ticaret Borsası ilkleri yaşatmayı sürdürüyor. Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök'ün özverili çalışmaları ile ilimize kazandırılan TOBB ETÜ'ye bağlı Ticari Bilimler Fakültesinin açılma kararı senatodan onaylandı.

Aksaray Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşen basın toplantısına Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Aydın, Hasan Kurt, Meclis Üyeleri, Mehmet Ekici, Ali Hakan Acar, İlhan Demir, Sefa Altınkaya ve yerel ve ulusal basın mensuplşarı katıldı.

TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Aksaray ziyaretinde vermiş olduğu Ticari Bilimler Fakültesi Sözü hayata geçiyor. konu ile alakalı bir basın toplantısı yapan Aksaray Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök " Zaman Durma Zamanı Değil, Koşma Zamanıdır Uçamazsan Koş,Koşamazsan Yürü,Yürüyemezsen Sürün Ama Ne Yaparsan Yap İlerlemek Zorundasın” diyerek şu ifadelere yer verdi.

Bildiğiniz gibi 5 yıldır mücadele verdiğim Aksaray'a bir fakülte girişimimiz vardı. Dün itibari ile TOBB ETÜ'ye bağlı Ticari Bilimler Fakültesini Aksaray'ımıza müjdelediler . YÖK' e senato kararı ve gerekçeleri ile birlikte müracaatımızı yaptık inşallah önümüzdeki günlerde de başta siz basın mensupları olmak üzere hep birlikte bu işin takipçisi olacağız. Siyasetçilerimiz ve bürokratlarımız ile berabere Aksaray'a yeni bir üniversite kazandırılması yolunda attığımız ilk adımları bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde takibini sağlayacağız. Aksaray'ımızın ikinci üniversitesinin temellerini atma girişimlerin şu an itibari ile başlamış bulunmaktayız. Burada emeği geçen başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğluna, Aksaray Vilimiz Şeref Ataklı'ya , Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı'ya, Milletvekillerimize, siyasetçilerimize, bürokratlarımıza ve mücadelemizde destekçi olan herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum. Fakültemiz Aksaray Ticaret Borsasına ait yeni yapılacak Tarım Ticaret Merkezi arazisinde yer alacak ve inşallah açılışını da hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu hakikaten bizim için çok önemli bir projeydi. Bu projenin mutluluğunu sizlerle beraber paylaşmak istedim. Katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.