Kaputaş'taki yıkımın ardından akıllara Zavlak'ın o sözleri geldi!

Kaputaş'taki yıkımın ardından akıllara Zavlak'ın o sözleri geldi!
Geçtiğimiz hafta Eskil'in Kaputaş Yaylası'ndan 4 ev ve 16 avlunun yıkımı gerçekleşti.

Armağan Şen-aksaraysondakika

Söz konusu yıkımın ardından Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak'ın o sözleri geldi;

7 Mayıs 2020 günü dönemin Belediye Başkanı Necati Belgemen tarafından Gölbez Yaylası'nda meraya yapılan eve ilişkin Mustafa Zavlak sert tepki göstermişti.
Zavlak, "Sebep ne olursa olsun, bu Ramazan ayı içerisinde, ülkemizde korona belası varken, bir belediye işi gücü bırakıp 10 km öteye greyder ve kepçelerini gönderip, garip bir vatandaşın evini yıkamaz. Kendimden ve Siyasi Kimliğimden Utandım” ifadelerine yer vermişti.

Açıklamanın tamamı ise şu şekilde, “Elimden geldiği kadar, siyasi polemiklerden ve kısır tartışmalardan uzak durmaya çalışırım. Fakat gördüğün lüzum ve Belediye Başkanı Necati Belgemen’in “Senin utandığın adam” diye başlayarak yaptığı yoruma, kamuoyunu aydınlatmak için cevap verme ihtiyacı duydum.
Ben insanlığımdan utandım çünkü; “Sebep ne olursa olsun, bu Ramazan ayı içerisinde, ülkemizde korona belası varken, bir belediye işi gücü bırakıp 10 km öteye greyder ve kepçelerini gönderip, garip bir vatandaşın evini yıkamaz”

Ben siyasi kimliğimden utandım çünkü; “Biz mazlumların, mağdurların, bu zamana kadar ezilmişlerin kısacası herkesin belediye başkanı olmak için çıktığımız yolda; bugün bizim yüzümüzden bir şehit kardeşinin evi yıkıldı ve hüngür hüngür ağlatıldı.” Ben kendimden utandım çünkü; “İkilik belasından yıllarca çekmiş bu ilçenin vatandaşı olarak, bu ikiliği bitirmek için mücadelemi başarıya ulaştıramadım ve bugün ilçemde meraya ev yapmış yüzlerce kişi varken, cımbızla seçilmiş bir taraftarımın evinin yıkılışını, yüreğimde sızıyla izlemekten başka bir şey yapamadım.” Benim sıkıntım bu, güzel ilçemde ikiliğin zirve yapması, sizin sıkıntınız ne bilmiyorum." demişti.

Mustafa Zavlak haberleri için tıklayınız...
Kaputaş haberleri için tıklayınız...

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum