Konya'nın o ilçesinde ilk defa tarım fuarı düzenlenecek

Konya'nın o ilçesinde ilk defa tarım fuarı düzenlenecek
Akşehir’de ilk kez düzenlenecek tarım fuarı 14 Eylül Cumartesi günü ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak.

Akşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Akşehir Ticaret Borsası, Akşehir Ziraat Odası ve çeşitli paydaşların iş birliği ile düzenlenen Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 14 Eylül Cumartesi günü, Perşembe Çok Amaçlı Fuar Alanında başlayacak. Dört gün sürecek ve Akşehir tarımına destek olacak fuarın son günü 17 Eylül. Akşehir’in öncü kurumları iş birliği ile düzenlenecek fuarda; tarım sektörünün ileri gelen firmalarının ürettiği son teknoloji makinelerle üreticinin bir araya getirilmesi amaçlanıyor.

ZİYARETÇİLERİMİZİ EN GÜNCEL TEKNOLOJİLER İLE BİR ARAYA GETİRECEĞİZ”

Çiftçilik ve hayvancılıkla ilgilenen veya ilgi duyan emekçileri Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na davet eden Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal; “Bu önemli organizasyonda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim. Tarım ve hayvancılık alanlarında hep birlikte, ilçemizin tarım potansiyelini ve üretim kapasitelerini en iyi şekilde yansıtmayı hedefliyoruz. Fuar, bölgenin tarım ve hayvancılık sektöründeki yenilikleri tanıtmak ve üreticilerimizi modern teknolojilerle buluşturmak adına önemli bir fırsat sunuyor. Yaklaşık 100 firma ve markanın katılımıyla, çiftçilerimiz ve tüm ziyaretçilerimiz tarım ve hayvancılıkla ilgili en güncel ürün ve hizmetlere erişme imkânı bulacaklar. Hep birlikte, tarımın kalbinin Akşehir’de attığını bir kez daha göstereceğiz. Tüm vatandaşlarımızı, 14-17 Eylül tarihleri arasında Perşembe Çok Amaçlı Fuar Alanına bekliyoruz.” dedi.

TARIMIN KALBİ AKŞEHİRDE ATIYOR

Düzenlenen, Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı kapsamında paydaş kurumların stantlarının yanı sıra yaklaşık 100 firma ve markanın standı ziyaretlerle buluşacak. Bununla birlikte fuarı ziyaret edecek çiftçi ve ilgililerin tarım, hayvancılık üzerine ihtiyaç duydukları, traktör, hayvancılık araç gereçleri, donanımları, yem, üretim ve yetiştiriciliğe dair teknolojiler, bilgi, teknik destek ve daha birçok konuda firmalar ve kurumlar ürünlerini, hizmetlerini tanıtacak. Fuar kapsamında ziyaretçiler katılım sağlayan stantlarda yer alan farklı ürün ve hizmetleri bir arada görüp deneyimleyerek satın alma yapabilecekleri gibi yöresel lezzetler alanında da farklı tatlarla tanışabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.