Labrador Retriever Yavru Fiyatları 2023

Labrador Retriever Yavru Fiyatları 2023
Labrador Retriever Fiyatları konusunda genel bir değer belirlenecek olursa en aşağı fiyatın 6000 TL en yüksek fiyatın ise 15.000 TL olduğunu söylemek mümkündür.

Labrador Retriever Fiyatları  konusunda genel bir değer belirlenecek olursa en aşağı fiyatın 6000 TL en yüksek fiyatın ise 15.000 TL olduğunu söylemek mümkündür.

Güncel olarak belirlenen bu fiyat aralığını değiştiren pek çok faktör vardır. Bu faktörlerden ilki aşı takvimi ve sağlık durumudur.

Köpeğin sağlık durumu yani kalıtsal hastalığının olup olmaması fiyatı ciddi şekilde etkileyen bir faktördür. Şecere durumu, yaş ve eğitim durumu da köpeğin fiyat aralığına belli bir düzeyde değiştiren faktörlerdendir.

22.jpg

Köpeğin yavruluk dönemlerinde sahiplenilmesi eğitim verebilmek açısından son derece önemlidir. Bu nedenle aralığı en aşağı 7.000 TL’den başlayıp  17.000 TL’ye kadar uzandığı görülür.

Sürekli olarak hareket halinde olan uzun yürüyüşleri seven ve sahibi ile iyi vakit geçiren bu cins köpeğin kendine has karakteristik yapısı pek çok kişinin dikkatini çeker. Eve geldiği ilk zamanlarda ev kurallarına ve evde olan diğer evcil hayvanlara karşı biraz temkinli yaklaşsa da zaman içerisinde bu durumun kırıldığını görmek mümkündür.

33.jpg

Oyun içerisinde eğitim vererek ve ödül maması ile destekleyerek köpeğin eve alışma süreci daha hızlı şekilde tamamlanabilir.

Sahiplenme sonrasında köpeğin eve ve sahibini iyi şekilde alışabilmesi için destekleyici pek çok aktiviteye ihtiyaç vardır.

Sahibine karşı yoğun duygular besleyen bu cins köpeğin sahiplenme öncesi genel karakteristik özelliklerini öğrenmek eğitim başta olmak üzere eve alışma süreci destekler.

Safkan Labrador Yavrusu ilanları için : https://www.patibul.com/25/labrador

Dış görünüşü ile dikkat çeken, sevimli ve heyecanlı bir cins olduğu için özellikle yavruluk dönemleri çok daha uyumlu ve aktif geçer.

Sahibi ile vakit geçirmeyi, oyun oynamayı ve yürüyüşe çıkmayı çok sevdiği için ödül olarak ona uzun yürüyüşler ayarlamak ve bu şekilde eğitimine destek vermek çok daha doğru olur.

44.jpg

Eğitimine, sağlık durumuna, beslenmesine, veteriner kontrollerine ve daha pek çok duruma dikkat ederek uzun yıllar sağlıklı şekilde yaşamasına destek verilebilir. Konuya ek olarak bu cins köpek en az 10 en fazla 12 yıl sağlıklı şekilde yaşayabilir.

Labrador cinsi köpek sahibine bağlıdır. Bu nedenle günlük olarak yalnız kalabilme süresi minimum 6 saattir. Özellikle sahiplenme döneminde bu konuya dikkat etmek gerekir Yavru Köpek İlanları için linke bir göz atın derim : www.patibul.com/1/kopek-ilanlari

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.