Mustafa Ceylan, yıkımın ardından suçluyu buldu! "Bütün kabahat onların!"

Mustafa Ceylan, yıkımın ardından suçluyu buldu! "Bütün kabahat onların!"
İYİ Parti'den geçtiğimiz seçimlerde belediye başkan adayı olan Mustafa Ceylan, Kaputaş'taki yıkıma ilişkin açıklamalarda bulundu. Ceylan, "Önceki dönem belediye başkanlarının görevlerini tam olarak ifa etmemelerinden dolayı bu yıkımın suçlularıdır." dedi.

Ceylan'ın açıklaması şu şekilde; "Kaputaş Yaylamızda 4 ev ve bir o kadar da avlu meraya yapıldığı için haklı olarak yıkıldı, yani hem onca emek hem de milyonlarca lira para zayi oldu. İnsanımız da Eskil' i bu zamana kadar "iki dudağının arasından çıkan sözlerle" yöneten eski başkanların Eskile ne kadar zarar vermiş olduğunu bir kez daha görmüş oldu.

Şimdi asıl mesele Eskilin her yerinde benzer manzaraları, izinsiz inşaatları, on binlerce metre kare çevrilmiş avluları hepimiz gördük. Bu vakte kadar imar çalışması yapıp, memleketi kanunlarla yönetmesi gereken eski başkanlarımız izinsiz yapılan o avlulara, inşaatlara neden ses çıkarmadı da vaziyet bu hale geldi?

Diğer bir soru da bu binalar yapılırken, insanlar meraya izinsiz yapılan bu binaları defalarca şikayet etmelerine rağmen belediye neredeydi? Mesela Bozcamahmut'da izinsiz yapılan binalar su basmanı aşamasında yıkılırken Kaputaş için neden bu kadar beklendi?

İnsanlar oraya emek ve para harcarken belediye neden işlem yapmadı?

Ve en önemlisi işlerin bu hale gelmesinin yegane sebebi olan geçmiş dönem belediye başkanlarının vicdanları rahat mi?

Şimdi yıkımı yapan mevcut başkan dururken eski başkanları neden eleştirdiğimi sorabilirsiniz.

Çünkü insanımızı bu kanunsuzluğa, istediği yere ev yapmaya, istediği büyüklükte avlu çevirmeye onlar alıştırdılar. Her dönemde gelen şikayetlere dayanamayıp milleti susturmak için göstermelik yıkımlar yapıp insanımızda "belediye bir şey yapmaz" algısı oluşturdular.

Şimdi oturup eserlerini keyifle seyretsinler."

Kaputaş haberleri için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum