Yazar Dr. Çetin Oranlı kitaplarını imzaladı

Yazar Dr. Çetin Oranlı kitaplarını imzaladı
Konya basınının yakından tanıdığı isimlerden Merhaba Gazetesi'nin eski Yazı İşleri Müdürü Dr. Çetin Oranlı, Selçuklu Kongre Merkezi'nde açılan 11. Konya Kitap Günleri’nde imza günü düzenledi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl Filistin, Kudüs ve Gazze teması; “Özgürlük İçin Oku” mottosuyla düzenlenen 11. Konya Kitap Günleri Selçuklu Kongre Merkezi (SKM)'de başladı. Yazarlar ilk günden itibaren okuyucularıyla buluşarak, kitaplarını imzaladı. Uzun yıllar Konya basınında görev yapan Merhaba Gazetesi'nin eski Yazı İşleri Müdürü Dr. Çetin Oranlı da SKM'de Hayy Kitap standında imza günü düzenlendi. Dr. Oranlı, imza gününde Olaylar ve Kişisel Tecrübe Işığı'nda Gazetecilik, Ruha Dokunan Patiler, Ruha Dokunan İnsan Öyküleri ve Adana isimli kitaplarını imzaladı.

2-5.jpg

İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ VARDI

Dr. Çetin Oranlı'nın imza gününe Konya basınından çok sayıda gazeteci, akademisyenler ve bürokratlar da yoğun ilgi gösterdi. Konya'da yeniden kitap günlerine katılmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Yazar Çetin Oranlı, “Konya benim hayatımda çok önemli bir yere sahip. Uzun yıllar Konya'da gazetecilik yaptım. Konya'da düzenlenen kitap günlerine her yıl katılmaya çalışıyorum. Bu şehirde hem çok sayıda okuyucum hem de çok değerli dostlarım var. SKM'de düzenlenen imza gününde dostlarımla hasret giderdim ve kitaplarımı imzalayarak, onlara takdim etme fırsatı buldum. İmza gününde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve okuyucularıma teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZGÜR FİLİSTİN EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ

11. Konya Kitap Günleri'nin bu yılki mottosunu çok anlamlı ve yerinde bir karar olarak bulduğunu kaydeden Dr. Oranlı, “Bu yıl düzenlenen kitap günlerinde Filistin, Kudüs ve Gazze teması ön plana çıkarıldı. Maalesef; Filistin'de yıllardır süren bir zulüm var. Son bir yıldır da Gazze'de bir soykırım suçu işleniyor. Büyük acılar yaşanıyor. Terör devleti İsrail ile düzenlenen bu katliamların bir an önce son bulmasını ve Gazze halkının yaralarının sarılmasını diliyorum. Özgür bir Filistin devleti en büyük hayalimiz. 11. Konya Kitap Günleri'nde Filistin'in gündeme alınmasını çok değerli buluyorum. Kitap Günleri'nin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İbrahim BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.