Yeniden Refah Partisi Eskil'de 2. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi
Kongrede, Yeniden Refah Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammed Topaç ve Eskil İlçe Başkanı Mehmet Emin Çıracı, partinin hedefleri ve ilçeye yönelik projeleri hakkında konuşmalar yaptı. Kongreye, Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanı Meltem Er, Gençlik Kolları Başkanı Atakan Cengiz, Eskil Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozdağ, Eskil Teşkilat Başkanı Mehmet Çeçen, Eskil Siyasi İşler Başkanı Mustafa Satıcı ve Eskil Belediye Başkan Adayı Şerafettin Meral gibi önemli isimlerin yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
Kongrenin ardından, Yeniden Refah Partisi Aksaray İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki esnafları ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Ziyaretlerde, partinin yerel yönetim vizyonu anlatılırken, vatandaşların beklentileri doğrultusunda çözüm önerileri üzerinde duruldu.
Kongrenin birlik ve beraberlik içinde geçtiğini vurgulayan yetkililer, Eskil için daha güçlü bir yapılanma hedeflediklerini ifade etti. haberfark.net
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.