Depremde Ölen Aksaraylı Öğretmen Adına "Hatıra Belgesi"
Yayınlanma:
Van ili Erciş İlçesi Kırk Değirmen İlköğretim Okulun’da öğretmenlik yaparken depremde hayatını kaybeden Aksaraylı öğretmen Seyfi Ali YILDIZ’ın ailesine Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER tarafından ‘Hatıra Belgesi’ gönderildi.
Aksaray Valisi Orhan ALİMOĞLU Van depreminde hayatını kaybeden Seyfi Ali YILDIZ’ın babası Mevlüt YILDIZ’ı ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim YILMAZ’ı Valilik Makamında kabul ederek Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER tarafından gönderilen belgeyi baba Mevlüt YILDIZ’a verdi.
Vali ÂLİMOĞLU YILDIZ’a tekrar başsağlığı dileyerek sabır diledi.Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER tarafından gönderilen belgede, Milli Eğitim ailesinin çok değerli bir ailesi olan Ali YILDIZ’ın her zaman rahmetle, minnetle ve özlemle anılacağı belirtildi. YILDIZ’ın kısacık meslek hayatına büyük fedakârlıkları, öğretmenlik mesleğinin şerefi ve itibari içinde yaşatılarak her zaman hatırlanacağı bildirildi.
Eğitim
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.